Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd. е еден од познати имиња кои се вклучени во Taiwan производителот, снабдувачот и извозник на широк спектар на Завртка со квадратна мијалник кои се sturdily изградени и ценети за нивната преносливост. Со цел да се обезбеди квалитетот на нашата палета, ние производство оваа искористување на висок степен на материјал, којшто го набави од уверение продавачи. Ние обезбеди овие производи со различни градации во големина и спецификации индивидуализира според потреби и потреби на клиентите. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.

Завртка со квадратна мијалник

Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар,2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,Cr3+БЗ,Cr3+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Главната функција на делот за парење и шајбните со квадратни терминали е да обезбедат анти-олабавете ја и заштитете ја површината на бравата.Ако површината на делот за парење не е рамна или отворот е голем,машината за перење може да ја зголеми контактната површина за да постигне анти-лабав ефект.Ако површината на делот за парење е мазна,машината за перење ја штити нејзината површина од завртки/гребнатини на оревите.Покрај тоа,многу корисници ќе изберат да ги комбинираат завртките,елиминирање на дејството на вметнување на мијалникот,значително го намалува времето на изградба.Производите нашироко ги покриваат електричните алати,домашен апарат,електрични и други видови производи.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Завртка со квадратна мијалникпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Завртка со квадратна мијалник од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Терминалите со завртки се ниски по цена во споредба со другите типови на конектори,и може лесно да се дизајнира во производи за кола што носат струи од дел од ампер до неколку стотици ампери на ниски до умерени фреквенции.Терминалите лесно може да се ре-се користи на терен,овозможувајќи замена на жици или опрема,генерално со стандардни рачни алатки.Терминалите за завртки обично го избегнуваат барањето за специјализиран спојувач за спојување што треба да се примени на краевите на жиците.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Завртка со квадратна мијалникпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Завртка со квадратна мијалник од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар,2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Видовите на квадратни подлошки што можеме да ги составиме се Connecting Washer,Квадратна машина за перење,Тешка квадратна машина за перење,Терминална мијалник,стегач за седло&стегач за кабел. ChiaSing нуди широк спектар на завршетоци на жици претходно собрани на многу типови на завртки,вклучувајќи чип-завртки за формирање на слободен конец.Овие терминал“семс”се димензионално контролирани за неволја-бесплатно автоматизирано склопување.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Завртка со квадратна мијалникпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Завртка со квадратна мијалник од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/АКО ЈАС/Стандард DIN46288 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Поврзување на подлошки во согласност со DIN46288 овој стандард најдобро се користи за простор-штедни структури и се погодни за поврзување на 1 или 2 скали со ист или различен крст-делови.Нивната еластична суспензија е ниска и може да одржува контактна сила. Со цел да се обезбеди правилна врска,поврзувачката плоча мора да се спречи да се врти,а скалата мора да се спречи да се движи кога е потребно
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Завртка со квадратна мијалникпо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Завртка со квадратна мијалник од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI/DIN46288 Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ние нудиме на нашите клиенти

Завртка со квадратна мијалник

производи. Ние цврсто веруваме дека основните вредности се задржи организации стабилна и се фокусираше кон заедничката цел. Нашите основни вредности ни помогна да постигнеме нашата мисија да се донесе мерливи придобивки за нашите клиенти.