Стегач завртка

Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd. е професионален добавувач на Стегач завртка. Во текот на десетгодишното искуство во областа на материјалите, стануваме лидер на првата линија на пазарот. Ги поставивме стапките години наназад и оттогаш се стремиме да испорачаме во нашите производи иновации, конкурентни цени и задоволство од клиентите управувано од квалитетот.
Имаме напредна опрема за производство на

Стегач завртка

и добра изработка и постепено се истражуваат некои нов дизајн. Сите партнери во странство се добредојдени да преговараат и да соработуваат со нас.
  • Стегач завртка - Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
Стегач завртка
модел - Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за завртки
Прилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ

1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар
2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)
3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм
4.Висок квалитет и конкурентни цени
5.Брзо време за испорака
6.Земја на потекло:Кина/Тајван
7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени

Терминалите со завртки се ниски по цена во споредба со другите типови на конектори,и може лесно да се дизајнира во производи за кола што носат струи од дел од ампер до неколку стотици ампери на ниски до умерени фреквенции.Терминалите лесно може да се ре-се користи на терен,овозможувајќи замена на жици или опрема,генерално со стандардни рачни алатки.Терминалите за завртки обично го избегнуваат барањето за специјализиран спојувач за спојување што треба да се примени на краевите на жиците.
Enquiry Now
производи Листа
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар,2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,Cr3+БЗ,Cr3+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Главната функција на делот за парење и шајбните со квадратни терминали е да обезбедат анти-олабавете ја и заштитете ја површината на бравата.Ако површината на делот за парење не е рамна или отворот е голем,машината за перење може да ја зголеми контактната површина за да постигне анти-лабав ефект.Ако површината на делот за парење е мазна,машината за перење ја штити нејзината површина од завртки/гребнатини на оревите.Покрај тоа,многу корисници ќе изберат да ги комбинираат завртките,елиминирање на дејството на вметнување на мијалникот,значително го намалува времето на изградба.Производите нашироко ги покриваат електричните алати,домашен апарат,електрични и други видови производи.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Стегач заврткапо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Стегач завртка од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/Стандард на МФИ 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар,2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Видовите на квадратни подлошки што можеме да ги составиме се Connecting Washer,Квадратна машина за перење,Тешка квадратна машина за перење,Терминална мијалник,стегач за седло&стегач за кабел. ChiaSing нуди широк спектар на завршетоци на жици претходно собрани на многу типови на завртки,вклучувајќи чип-завртки за формирање на слободен конец.Овие терминал“семс”се димензионално контролирани за неволја-бесплатно автоматизирано склопување.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Стегач заврткапо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Стегач завртка од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Склоп на мијалник за заврткиПрилагодено/ISO/DIN/МК/АКО ЈАС/Стандард DIN46288 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Поврзување на подлошки во согласност со DIN46288 овој стандард најдобро се користи за простор-штедни структури и се погодни за поврзување на 1 или 2 скали со ист или различен крст-делови.Нивната еластична суспензија е ниска и може да одржува контактна сила. Со цел да се обезбеди правилна врска,поврзувачката плоча мора да се спречи да се врти,а скалата мора да се спречи да се движи кога е потребно
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Да купувате со висок квалитет Стегач заврткапо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Стегач завртка од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Customized/ISO/DIN/GB/IFI/DIN46288 Standard
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings