Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.'s Завртка со двоен крај на производителот, набавувачот и извозник е позитивен на континуиран раст во наредните месеци, иако повеќето очекуваат зголемување на приходите во странство да остане во рамките на големи проценти. Иако повеќето се убедени од продажбата на останатите во нагорна патека во месеците што следат, раководење раст и зголемување на конкуренцијата се да ги поттикнуваат да истражуваат различни области за дополнителни нарачки.

Завртка со двоен крај

конец со двоен крај/завртка за обеткаПрилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М3 до М8 Должина:3 до 50 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Двојно-крај обетка(тип на стегање&мдаш;идентични краеви):столпчиња со навои за завртки со иста должина и конфигурација на секој крај.Овој тип на никулци служи за прицврстување на две тела заедно со навртка на секој крај
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Завртка со двоен крај по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Завртка со двоен крај
Customized
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
конец со двоен крај/завртка за обеткаПрилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М3 до М8 Должина:3 до 50 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Двојно-глави заби,познат и како двоен-глави заби,двојно-завртки со глава,двојно-завртки со глави,двојник без глава-завртки со навој,двојник без глава-завртки со навој,двојно-заврши столпчиња,како што имплицира името,двата краја имаат конци кои се користат во главното тело.За голема опрема,потребно е да се вградат додатоци,како што е визуелното стакло,седиште за механичка заптивка,рамка за намалување,итн.Ова се завртките што се користат. Едниот крај е зашрафен во главното тело.Откако ќе се инсталираат додатоците,другиот крај е опремен со навртка.Бидејќи додатоците често се Ако се расклопува,конецот ќе се истроши или оштети.Многу е погодно да се користат столпчиња за замена.Кога дебелината на поврзувачкото тело е многу голема, а должината на завртката е многу долга,се користат завртки за обетка.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Завртка со двоен крај по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Завртка со двоен крај
Customized
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
шеснаесетник дабл заврши/завртка за заврткаПрилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М3 до М8 Должина:3 до 50 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Завртките обично се однесуваат на завртки со релативно голем дијаметар,а можат да немаат и глави,како што се завртките за обетка. Вообичаено,тоа не се нарекува”завртка за обетка” ,но се нарекува”Двојно-заврши обетка” .Најчесто користена форма на двојно-заврши столпчиња има теми на двата краја и полиран прачка во средината. Главните намени на завртките се како што следува:1.Се користи за додатоци кои треба да се инсталираат за главното тело на голема опрема,како:стакло за гледање,седиште за механичка заптивка,рамка за намалување,итн.Во ова време,се користат завртки за обетка,едниот крај се навртува во главното тело,а другиот крај е опремен со навртка откако ќе се инсталира додатокот.Бидејќи додатокот треба често да се отстранува,конецот брзо ќе се истроши,и многу е погодно да се користи замена на нитни. 2.Кога дебелината на поврзувачкото тело е голема, а должината на завртките е многу долга,Во овој момент ќе се користат завртки за обетка. 3.Се користи за поврзување на дебели плочи и места каде што е незгодно да се користат хексагонални завртки,како:бетонски покривен бандаж,суспензија на кровната греда Пуспензија на монорелна греда,итн.Двојно-треба да се спречи олабавување на завртките со глава. Во вистинската работа,надворешни оптоварувања како што се вибрации,промени,и високо-температурниот лази на материјалите ќе го намали триењето.Позитивниот притисок во парот на нишки исчезнува во одреден момент,а силата на триење е нула,со што се олабавува врската со навој.По повторено дејство,врската со навој ќе се опушти и ќе пропадне.Затоа,потребно е да се спречи олабавување,во спротивно тоа ќе влијае на нормалната работа и ќе предизвика несреќи.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Завртка со двоен крај по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Завртка со двоен крај
Customized
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Ние сме insisit за истражување

Завртка со двоен крај

кои ги исполнуваат специфични барања од клиенти. За повеќе информации, посетете ја нашата веб страница или да не контактирате слободно.