Специјален прицврстувач

Ние произведуваме, снабдуваме и извезуваме прилично широк спектар на производи во Taiwan, вклучувајќи го и Специјален прицврстувач во различни форми и големини. Производите на нашата компанија, исто така, можат да се прилагодат за задоволување на барањата на нашите меѓународни клиенти и клиенти задоволувачки. Имаме експертиза во производството на производи со врвен квалитет кои се совршено синхронизирани со модните трендови.
Нашите

Специјален прицврстувач

Производите се широко признати и доверени од страна на корисниците и да ги задоволат постојано менување на економските и социјалните потреби. Го поздравуваме нови стари клиенти од сите сфери на животот да ни се обратите за идна деловни односи и заеднички успех.
  • Специјален прицврстувач - Customized/DIN/JIS/IFI/GB
Специјален прицврстувач
модел - Customized/DIN/JIS/IFI/GB
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Customized/DIN/JIS/IFI/GB
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Завртка за прилагодување/Мулти-фаза Завртка/Мулти-удар завртка
Прилагодено

1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар
2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)
3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм
4.Висок квалитет и конкурентни цени
5.Брзо време за испорака
6.Земја на потекло:Кина/Тајван
7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени

Мулти-фалсификувањето со удар е ефикасен и целосно автоматски метод на производство.Откако материјалот е мулти-фалсификувани и обработени,јачината и цврстината на материјалот се подобрени поради префинетоста на зрното и ефектот од поместувањето на структурата на мрежата.Производство на не-делови со стандардна форма.

Мулти-Завртките за ладно ковање со удар имаат широк опсег на употреба,како што се автоделови,делови за велосипеди,електрични уреди,носечки делови,делови за пренос,градежни материјали и хардвер,делови за електричен алат,механички делови,итн.
Enquiry Now
производи Листа
Завртка за прилагодување/Мулти-фаза Завртка/Мулти-удар заврткаПрилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,Cr3+БЗ,Cr3+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Завртки за прилагодување(вклучувајќи две-умре два-дување завртки,два-умре четири-дување завртки,три-умре два-дување завртки,четири-умре два-дување завртки,и пет-умре пет-дување завртки).Користење на специјални прогресивни мулти-сценски машини,мулти-удар ладно формирање е во движење-да се обработуваат за апликации кои бараат компоненти со сложени геометрии на внатрешни и надворешни делови. Овој процес формира сложени форми со деформирање и разделување на металот во предвидените форми,без никаква загуба во материјалот.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Специјален прицврстувач по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Специјален прицврстувач
Customized/DIN/JIS/IFI/GB
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Мулти-удар завртка(Орев со черупка)Прилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,CR3+БЗ,CR+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М6 до М24 Должина:5 до 70 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени За да се избегне директен судир, черупката може да одвои два метални делови,оштетување од триење или создавање бучава,притоа дозволувајќи им на металните предмети да се движат во одреден опсег.Чаурот е изолатор кој може ефикасно да ја блокира енергијата што се пренесува на черупката.Затоа,кога возилото вози во голема дупка или подигната површина,може да ги апсорбира вибрациите и да ја намали бучавата.Производите се широко покривни велосипеди,мотоцикли,автомобилски и други видови производи.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Специјален прицврстувач по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Специјален прицврстувач
Customized
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Завртка за прилагодување/Мулти-фаза Завртка/Мулти-удар заврткаПрилагодено 1.Материјал:Челик,Легуриран челик,Нерѓосувачки челик,Месинг,Бакар2.Заврши:според вашата потреба(Cr3+З,Cr3+ZY,Cr3+БЗ,Cr3+Вистински жолт цинк,Ни,Бо,Калај,Пасивација,ZnFe,ZnNi, ...итн.)3.Способност за процесот:Дијаметар М1.Должина од 2 до М12:3 до 80 мм4.Висок квалитет и конкурентни цени5.Брзо време за испорака6.Земја на потекло:Кина/Тајван7.Рохс/Достигнете во согласност/Усогласеност без халогени Ладното ковање е брз процес на создавање прототипови.Под нормални услови на собна температура,металот прво се сече со користење на диск елемент или прачка како основен материјал,а потоа материјалот се истиснува и тече на различни начини со континуирано истиснување.Внатре има низа калапи.Металното фалсификување е исцедено над јачината на принос на металот,при што се деформира ковањето во посакуваната форма.Бидејќи материјалните својства на секој метал се различни,јакоста на притисок на материјалот не може да се надмине кога металот е деформиран,во спротивно ковањето ќе се скрши.
Chia Sing Screw Industrial Co., Ltd.
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Специјален прицврстувач по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Специјален прицврстувач
Customized
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings